Recensies

RECENSIES

The Log Cabin

Fantastisch! Je zit aan de rand van het bos en kan direct vanuit het huisje mooie wandelingen maken! Het huis is fantastisch! Prachtig van binnen, heel mooi ingericht, sfeervol, ruime kamers, een mooie aangelegde tuin. Alles is aanwezig in het huis van een mooie grote flatscreen tot een sfeervolle gashaard. Er is zelfs voorzien in bonen voor de luxe koffiemachine die in de keuken staat! Verbruiksartikelen als keukenrol, wc papier en vaatwastabletten zijn zelfs ook aanwezig! Echt nog nooit gezien! Simpelweg fantastisch!
Michiel Slegers
Parkweg 25 - The Log Cabin
Heerlijke rustige omgeving. Wat een heerlijk verzorgd huis! Aan alles is gedacht, van koffie thee en kruiden tot aan heerlijke zepen en badolie. Fantastische bedden en mooie inrichting.
Maryelle Tolboom
Parkweg 25 - The Log Cabin

The Cozy Cabin

Wat een heerlijke plek. Een huisje met een ruime tuin in een rustig park. Je loopt zó het bos in. Onze randstadhond genoot van het eekhoorntjestheater. Wij ook trouwens! Een compleet huisje met een warm welkom. Een uitgebreide inventaris. Je voelt je hier meteen thuis. Fijne contacten met de verhuurder.
Karin Knaap
Vinkenlaan 11 - The Cozy Cabin
Fijn huisje waar alles aanwezig is verstopt in het bos in een stilte gebied. Direct vanuit het huisje kan je het bos in. Mooie ongerepte natuur ook in de nabije omtrek (25km) zijn er meerder natuurgebieden waar je kunt wandelen, fietsen en mountainbiken. Eekhoorntjes, Konijnen en vogels begroeten je elke morgen. Fijn huisje met goede bedden en mooie badkamer. Tuin is fantastisch voor een hond en er is ook een zitje met vuurschaal. Binnen naast de CV ook een Houtkachel voor de extra charme. Goede Wifi, moderne TV (mocht je willen bijkomen van het buitenleven). Keuken compleet, kaarsjes voor de sfeer kortom een goedverzorgde accommodatie. **
Erik Jongkind
Vinkenlaan 11 - The Cozy Cabin

The Deer Cabin

Binnenkort online...