10 tips Eten & Drinken!

Bij restaurant BRAM Eten | Drinken in Swolgen kun je terecht voor een heerlijk diner en een goed glas wijn met vrienden, familie en collega’s.

Onze ijssalon in Tienray ligt schuin tegenover de kerk. Tienray heeft een speciale benaming gekregen doordat de kerk veel bezocht wordt als bedevaartsoord van Maria. Daarom wordt Tienray ook wel ‘Klein Lourdes’ genoemd.

We zien u graag eens (terug) bij Grand Café Eten&Zo, op het terras of gezellig binnen! Eten & Zo.

Wij bieden u heerlijke lunchgerechten, een à la carte menu, Sharing Dinner, High Beer, High Wine & High Tea.

Een sfeervolle plek in het centrum van Horst om samen te komen met familie, vrienden of collega’s en te genieten van lunch, diner of borrel.

Op zoek naar een unieke locatie voor een bijzondere gelegenheid? Graaf ter Horst is dé plek. Restaurant, Café en zaal.

Pizza, Döner, kapsalon, Bier en nog veel meer!

Kom jij proeven van de allerlekkerste tapas gerechten?! Natuurlijk hebben we naast tapas ook andere gerechten!

Het huidige Veerhuys heeft een gezellig café met riante serre en terras met uitzicht op de Maas. Bij Tante Jet maken we graag tijd voor jou. Of het nu is voor een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai, een lunch, diner, of van een feestelijk jubileum tot een groepsdiner. Wij verzorgen elke bijeenkomst tot in de puntjes. We doen er alles aan om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

Een all-in prijs ☆ Alles vers bereid ☆ 12 restaurants onder 1 dak ☆ Vegetarisch & dieet gerechten ☆ Kinderspeelparadijs.